(domácí máslová bulka s dvěma tenkými plátky masa, sýrem pepper jack, nakládanými jalapenos papričkami, salátem, rajčetem, pikantní majonézou) podávaný s domácími hranolkami a chorizo mayo
2) 175g Eye Round Steak
220 Kč
(steak z hovězí falešné svíčkové, připravený na lávovém grilu) podávaný s grilovaným ananasem v parmské šunce s cherry rajčaty, sýrovou quesadillou, chimichurri salsou
Úterý
Gulášová
1) 150g Buffalo Burrito
190 Kč
(Pšeničná tortilla plněná trhaným hovězím masem v BBQ marinádě, tekutým Cheddarem, smaženou rukolou, salátem Coleslaw, nakládanou cibulí, ledovým salátem, kukuřičnými zrny ) podávaný s domácími chipsy a mayo z pečené šalotky
2) 175g Brazilský Rumpsteak
220 Kč
2) (steak z hovězí květové špčky, připravený na lávovém grilu) podávaný s kubánskými fazolemi, domácími americkými bramborami, sázeným vejcem a česnekovou mayo
Středa
Kulajda
150g Cordon Bleu
190 Kč
(smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem) podávaná s bramborovou kaší a okurkovým salátkem
2) 175g Australský Knuckle Steak
220 Kč
(steak z hovězího ořechu, připravený na lávovém grilu) podávaný s kroketami, cuketovou slámou, kukuřičným klasem, řeckým salátkem a pepřovou omáčkou
Čtvrtek
Fazolová s klobásou
1) 150g Pečené vepřové výpečky,
190 Kč
podávané s červeným medovým zelím, vídeňskou cibulkou a variací bramborového a vídeňského knedlíku
2) 175g Goose Liver Steak
220 Kč
(steak z hovězího roštěnce, připravený na lávovém grilu a gratinovaný husími játry se slaninou) podávaný s pak – choi salátkem s červenou řepou, cherry rajčaty a žlutým melounem, smaženými spirálami a tekutým cheddarem
Pátek
Hráškový krém s krutóny
1) 150g Original Legendary Cheese Burger
190 Kč
(máslová bulka plněná ½ mletým hovězím masem a ½ smaženým sýrem, aplewood slaninou,salátem a rajčetem) podávaný s hranolkami julienne a chipotle mayo
2) 175g Bavette Steak
220 Kč
(steak z hovězího pupku, připravený na lávovém grilu) podávaný s grilovaným chřestem, kukuřičným klasem, smaženou jalapenos papričkou, pečenou bramborou plněnou pažitkovým dipem a omáčkou demi – glace
Týdenní menu
Dostupné u nás v restauraci
od 11:00 do 14:00
Pondělí
Pondělí
Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou
1) 150g Spicy Diablo Smash Burger
190 Kč
(domácí máslová bulka s dvěma tenkými plátky masa, sýrem pepper jack, nakládanými jalapenos papričkami, salátem, rajčetem, pikantní majonézou) podávaný s domácími hranolkami a chorizo mayo
2) 175g Eye Round Steak
220 Kč
(steak z hovězí falešné svíčkové, připravený na lávovém grilu) podávaný s grilovaným ananasem v parmské šunce s cherry rajčaty, sýrovou quesadillou, chimichurri salsou
Úterý
Úterý
Gulášová
1) 150g Buffalo Burrito
190 Kč
(Pšeničná tortilla plněná trhaným hovězím masem v BBQ marinádě, tekutým Cheddarem, smaženou rukolou, salátem Coleslaw, nakládanou cibulí, ledovým salátem, kukuřičnými zrny ) podávaný s domácími chipsy a mayo z pečené šalotky
2) 175g Brazilský Rumpsteak
220 Kč
2) (steak z hovězí květové špčky, připravený na lávovém grilu) podávaný s kubánskými fazolemi, domácími americkými bramborami, sázeným vejcem a česnekovou mayo
Středa
Středa
Kulajda
150g Cordon Bleu
190 Kč
(smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem) podávaná s bramborovou kaší a okurkovým salátkem
2) 175g Australský Knuckle Steak
220 Kč
(steak z hovězího ořechu, připravený na lávovém grilu) podávaný s kroketami, cuketovou slámou, kukuřičným klasem, řeckým salátkem a pepřovou omáčkou
Čtvrtek
Čtvrtek
Fazolová s klobásou
1) 150g Pečené vepřové výpečky,
190 Kč
podávané s červeným medovým zelím, vídeňskou cibulkou a variací bramborového a vídeňského knedlíku
2) 175g Goose Liver Steak
220 Kč
(steak z hovězího roštěnce, připravený na lávovém grilu a gratinovaný husími játry se slaninou) podávaný s pak – choi salátkem s červenou řepou, cherry rajčaty a žlutým melounem, smaženými spirálami a tekutým cheddarem
Pátek
Pátek
Hráškový krém s krutóny
1) 150g Original Legendary Cheese Burger
190 Kč
(máslová bulka plněná ½ mletým hovězím masem a ½ smaženým sýrem, aplewood slaninou,salátem a rajčetem) podávaný s hranolkami julienne a chipotle mayo
2) 175g Bavette Steak
220 Kč
(steak z hovězího pupku, připravený na lávovém grilu) podávaný s grilovaným chřestem, kukuřičným klasem, smaženou jalapenos papričkou, pečenou bramborou plněnou pažitkovým dipem a omáčkou demi – glace