fbpx

Týdenní menu

Dostupné u nás v restauraci
od 11:00 do 14:00

 

Pondělí

Česnekový krém s krutóny
1) 150g Fat Bastard BBQ Putine Fries and Cheddar
190 Kč
(trhané hovězí maso s rib eye , podávaný na belgických hranolkách s tekutým cheddarem, zakysanou smetanou a rukolou)
2) 350g Vepřový Tomahawk
220 Kč
(steak z vepřové kotlety s kostí, připravený na lávovém grilu) podávaný s pařížskými bramborami s pancettou a rozmarýnem, sázeným vejcem, kukuřičným klasem a pepřovou omáčkou

Úterý

Minestrone
1) 150g Přírodní vepřová kapsa plněná chorizem, šalotkou a uzeným sýrem,
190 Kč
podávaná se šťouchanými bramborami, domácí tatarskou omáčkou a rajčatovým salátkem
2) 175g Angus Steak
220 Kč
(steak z hovězího ořechu, připravený na lávovém grilu) podávaný s caprese špízem, spirálami smaženou jalapenos papričkou plněnou cheddarem a hříbkovou omáčkou

Středa

Žampiónový krém
1) 150g Smažený hovězí porthaus,
190 Kč
podávaný s bramborovým salátkem a citronem
2) 175g Steak z hovězího roštěnce, připravený na lávovém grilu,
220 Kč
podávaný s listovým salátkem s mangem, granátovým jablkem, kukuřičným klasem, sýrovou quesadillou a chimichurri salsou

Čtvrtek

Uzená s kroupami
1) 150g Egg Bacon Burger
190 Kč
(domácí máslová bulka plněná mletým hovězím masem, sázeným vejcem, polníčkem, cheddarem, okurkou, cibulí, slaninou) podávaný s hranolkami julienne a mayo classic
2) 175g Rumpsteak
220 Kč
(steak z hovězí květové špičky, připravený na lávovém grilu) podávaný s pečenou batátovou bramborou, fajitas směsí a omáčkou demi - glace

Pátek

Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou
1) 150g Španělský Paella
190 Kč
tradiční pokrm z rýže, zeleniny s kuřecím masem a krevetami)
2) 175g Silverside Steak
220 Kč
steak z hovězího spodního šálu, připravený na lávovém grilu) podávaný s domácími americkými bramborami, žampióny plněnými gorgonzolou, sýrovou nugetkou s chili, caesar salátkem a dijonskou omáčkou

Týdenní menu

Dostupné u nás v restauraci
od 11:00 do 14:00

 

Vážení hosté, je nám líto, ale bohužel kvůli neustálému zvyšování cen na trhu jsme nuceni navýšit cenu poledního menu pro udržení kvality našich jídel.
Děkujeme za pochopení.

Pondělí

Pondělí

Česnekový krém s krutóny
1) 150g Fat Bastard BBQ Putine Fries and Cheddar
190 Kč
(trhané hovězí maso s rib eye , podávaný na belgických hranolkách s tekutým cheddarem, zakysanou smetanou a rukolou)
2) 350g Vepřový Tomahawk
220 Kč
(steak z vepřové kotlety s kostí, připravený na lávovém grilu) podávaný s pařížskými bramborami s pancettou a rozmarýnem, sázeným vejcem, kukuřičným klasem a pepřovou omáčkou

Úterý

Úterý

Minestrone
1) 150g Přírodní vepřová kapsa plněná chorizem, šalotkou a uzeným sýrem,
190 Kč
podávaná se šťouchanými bramborami, domácí tatarskou omáčkou a rajčatovým salátkem
2) 175g Angus Steak
220 Kč
(steak z hovězího ořechu, připravený na lávovém grilu) podávaný s caprese špízem, spirálami smaženou jalapenos papričkou plněnou cheddarem a hříbkovou omáčkou

Středa

Středa

Žampiónový krém
1) 150g Smažený hovězí porthaus,
190 Kč
podávaný s bramborovým salátkem a citronem
2) 175g Steak z hovězího roštěnce, připravený na lávovém grilu,
220 Kč
podávaný s listovým salátkem s mangem, granátovým jablkem, kukuřičným klasem, sýrovou quesadillou a chimichurri salsou

Čtvrtek

Čtvrtek

Uzená s kroupami
1) 150g Egg Bacon Burger
190 Kč
(domácí máslová bulka plněná mletým hovězím masem, sázeným vejcem, polníčkem, cheddarem, okurkou, cibulí, slaninou) podávaný s hranolkami julienne a mayo classic
2) 175g Rumpsteak
220 Kč
(steak z hovězí květové špičky, připravený na lávovém grilu) podávaný s pečenou batátovou bramborou, fajitas směsí a omáčkou demi - glace

Pátek

Pátek

Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou
1) 150g Španělský Paella
190 Kč
tradiční pokrm z rýže, zeleniny s kuřecím masem a krevetami)
2) 175g Silverside Steak
220 Kč
steak z hovězího spodního šálu, připravený na lávovém grilu) podávaný s domácími americkými bramborami, žampióny plněnými gorgonzolou, sýrovou nugetkou s chili, caesar salátkem a dijonskou omáčkou