fbpx

Týdenní menu

Dostupné u nás v restauraci
od 11:00 do 14:00

 

Pondělí

Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou
1) 150g Crack Double Smash Burger
190 Kč
(máslová bulka plněná dvěma tenkými plátky hovězího mletého masa, dvojitou porcí tekutého cheddaru, okurkou, cibulí a francouzským dresinekm) podávaný s hranolkami julienne a mayo
2) 175g Argentina Steak
220 Kč
(steak z hovězího roštěnce, předem marinovaný v argentinském koření a připravený na lávovém grilu) podávaný s restovanými lusky se slaninou, zámeckými bramborami, sázeným vejcem a sýrovou omáčkou

Úterý

Čočková s párkem
1) 150g Smažené vepřové Cachopo
190 Kč
(smažená vepřová kapsa plněná tyrolským špekem a cheddarem) podávané s vařenými bramborami s pažitkou, rajčatovým salátkem a domácí tatarskou omáčkou
2) 175g Pecorino Angus Steak
220 Kč
(steak z hovězího ořechu, připravený na lávovém grilu a gratinovaný pestem s pecorinem) podávaný s grilovaným ananasem v parmské šunce s cherry rajčaty, sýrovou quesadillou a chimichurri salsou

Středa

Francouzská cibulačka se sýrovým toastem
150g Veal Putine Fries and Cheddar
190 Kč
(trhané pečené telecí maso v domácí BBQ omáčce, podávané na belgických hranolkách s tekutým cheddarem, zakysanou smetanou a nakládanou cibulkou s rukolou)
2) 175g Brazilský Rumpsteak
220 Kč
(steak z hovězí květové špičky, připravený na lávovém grilu) podávaný s restovanými žampióny na kmíně, pečenou bramborou s pažitkovým dipem a pancettou, řeckým salátkem a omáčkou demi – glace

Čtvrtek

Žampiónový krém
1) 150g Medailonky Quattro Formaggi
190 Kč
(medailonky z vepřové panenské svíčkové, gratinované čtyřmi druhy sýrů) podávané s batátovými hranolkami, kukuřičným klasem a česnekovým dipem
2) 175g Hanger Steak
220 Kč
(steak z hovězí veverky, připravený na lávovém grilu) podávaný s grilovaným chřestem, mřížkami,smaženou papričkou jalapeno, salátkem coleslaw a dijonskou omáčkou

Pátek

Krém z hlívy ústřičné
1) 150g Roastbeef Burger
190 Kč
(máslová bulka plněná plátky hovězího masa pečeného na medium, smaženou rukolou, cibulovým chutney, okurkou a mayo z hrubozrnné hořčice) podávaný s domácími hranolkami a mayo z pečené šalotky
2) 175g El Gaucho Steak
220 Kč
(steak z hovězího roštěnce, připravený na lávovém grilu) podávaný s kroketami, smaženými cibulovými kroužky, listovým salátem se špekem a holandskou omáčkou

Týdenní menu

Dostupné u nás v restauraci
od 11:00 do 14:00

 

Pondělí

Pondělí

Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou
1) 150g Crack Double Smash Burger
190 Kč
(máslová bulka plněná dvěma tenkými plátky hovězího mletého masa, dvojitou porcí tekutého cheddaru, okurkou, cibulí a francouzským dresinekm) podávaný s hranolkami julienne a mayo
2) 175g Argentina Steak
220 Kč
(steak z hovězího roštěnce, předem marinovaný v argentinském koření a připravený na lávovém grilu) podávaný s restovanými lusky se slaninou, zámeckými bramborami, sázeným vejcem a sýrovou omáčkou

Úterý

Úterý

Čočková s párkem
1) 150g Smažené vepřové Cachopo
190 Kč
(smažená vepřová kapsa plněná tyrolským špekem a cheddarem) podávané s vařenými bramborami s pažitkou, rajčatovým salátkem a domácí tatarskou omáčkou
2) 175g Pecorino Angus Steak
220 Kč
(steak z hovězího ořechu, připravený na lávovém grilu a gratinovaný pestem s pecorinem) podávaný s grilovaným ananasem v parmské šunce s cherry rajčaty, sýrovou quesadillou a chimichurri salsou

Středa

Středa

Francouzská cibulačka se sýrovým toastem
150g Veal Putine Fries and Cheddar
190 Kč
(trhané pečené telecí maso v domácí BBQ omáčce, podávané na belgických hranolkách s tekutým cheddarem, zakysanou smetanou a nakládanou cibulkou s rukolou)
2) 175g Brazilský Rumpsteak
220 Kč
(steak z hovězí květové špičky, připravený na lávovém grilu) podávaný s restovanými žampióny na kmíně, pečenou bramborou s pažitkovým dipem a pancettou, řeckým salátkem a omáčkou demi – glace

Čtvrtek

Čtvrtek

Žampiónový krém
1) 150g Medailonky Quattro Formaggi
190 Kč
(medailonky z vepřové panenské svíčkové, gratinované čtyřmi druhy sýrů) podávané s batátovými hranolkami, kukuřičným klasem a česnekovým dipem
2) 175g Hanger Steak
220 Kč
(steak z hovězí veverky, připravený na lávovém grilu) podávaný s grilovaným chřestem, mřížkami,smaženou papričkou jalapeno, salátkem coleslaw a dijonskou omáčkou

Pátek

Pátek

Krém z hlívy ústřičné
1) 150g Roastbeef Burger
190 Kč
(máslová bulka plněná plátky hovězího masa pečeného na medium, smaženou rukolou, cibulovým chutney, okurkou a mayo z hrubozrnné hořčice) podávaný s domácími hranolkami a mayo z pečené šalotky
2) 175g El Gaucho Steak
220 Kč
(steak z hovězího roštěnce, připravený na lávovém grilu) podávaný s kroketami, smaženými cibulovými kroužky, listovým salátem se špekem a holandskou omáčkou