fbpx

Týdenní menu

Dostupné u nás v restauraci
od 11:00 do 14:00

Pondělí

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi
1) 250g Spaghetti Carbonara
135 Kč
(těstoviny v omáčce z vaječného žloutku, černého pepře, italské pancetty) sypané ovčím sýrem Pecorino
2) 175g Australský Knuckle Steak
165 Kč
(australský steak z hovězího ořechu, připravený na lávovém grilu) podávaný s restovanými kukuřičnými zrny s chorizem, domácími americkými bramborami, sázeným vejcem a sýrovou omáčkou

Úterý

Mexická fazolová
1) 150g Smažený řízek z vepřové panenské svíčkové
135 Kč
podávaný bramborovou kaší a rajčatovým salátkem
2) 175g Vídeňský roštěnce z českého chovu
165 Kč
připravený na lávovém grilu, podávaný se šťouchanými bramborami, restovanými fazolovými lusky, vídeňskou cibulkou a pepřovou omáčkou

Středa

Pórková s vejcem
1) 150g Polled Pork Twister
135 Kč
(pšeničná tortilla plněná trhaným pomalu taženým vepřovým hrudím, ledovým salátem, nakládanou cibulkou, česnekovou mayo, Coleslawem a rajčetem)
2) 175g Medailonky Quattro Formaggi
165 Kč
(medailonky z vepřové panenské svíčkové, zapečené čtyřmi druhy sýrů) podávané se steakovými hranolkami, míchaným zeleninovým salátkem, grilovaným kukuřičným klasem a domácí BBQ omáčkou

Čtvrtek

Kulajda
1) 150g Pečené vepřové výpečky
135 Kč
podávané se smetanovým listovým špenátem a bramborovým knedlíkem
2) 175g Hanger Steak
165 Kč
(steak z hovězí veverky, připravený na lávovém grilu) podávaný s restovaným cukrovým hráškem, kroketami a dijonskou omáčkou

Pátek

Frankfurtská
1) 350g Angus Salát
135 Kč
(mix listovým salátů a čerstvé zeleniny v hořčicové vinaigrette zálivce a filovaným steakem z ořechu plemene skotu Aberdeen – Angus) podávaný se sýrovou qesadillou
2) 400g Buffalo Ribs
165 Kč
(pomalu pečená vepřová žebra, předem marinovaná v naší Buffalo marinádě) podávaná s rozpečeným bylinkovo- česnekovým chlebem, křenem a hořčicí

Týdenní menu

Dostupné u nás od 11:00 do 14:00

Pondělí

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi
1) 250g Spaghetti Carbonara
135 Kč
(těstoviny v omáčce z vaječného žloutku, černého pepře, italské pancetty) sypané ovčím sýrem Pecorino
2) 175g Australský Knuckle Steak
165 Kč
(australský steak z hovězího ořechu, připravený na lávovém grilu) podávaný s restovanými kukuřičnými zrny s chorizem, domácími americkými bramborami, sázeným vejcem a sýrovou omáčkou

Úterý

Mexická fazolová
1) 150g Smažený řízek z vepřové panenské svíčkové
135 Kč
podávaný bramborovou kaší a rajčatovým salátkem
2) 175g Vídeňský roštěnce z českého chovu
165 Kč
připravený na lávovém grilu, podávaný se šťouchanými bramborami, restovanými fazolovými lusky, vídeňskou cibulkou a pepřovou omáčkou

Středa

Pórková s vejcem
1) 150g Polled Pork Twister
135 Kč
(pšeničná tortilla plněná trhaným pomalu taženým vepřovým hrudím, ledovým salátem, nakládanou cibulkou, česnekovou mayo, Coleslawem a rajčetem)
2) 175g Medailonky Quattro Formaggi
165 Kč
(medailonky z vepřové panenské svíčkové, zapečené čtyřmi druhy sýrů) podávané se steakovými hranolkami, míchaným zeleninovým salátkem, grilovaným kukuřičným klasem a domácí BBQ omáčkou

Čtvrtek

Kulajda
1) 150g Pečené vepřové výpečky
135 Kč
podávané se smetanovým listovým špenátem a bramborovým knedlíkem
2) 175g Hanger Steak
165 Kč
(steak z hovězí veverky, připravený na lávovém grilu) podávaný s restovaným cukrovým hráškem, kroketami a dijonskou omáčkou

Pátek

Frankfurtská
1) 350g Angus Salát
135 Kč
(mix listovým salátů a čerstvé zeleniny v hořčicové vinaigrette zálivce a filovaným steakem z ořechu plemene skotu Aberdeen – Angus) podávaný se sýrovou qesadillou
2) 400g Buffalo Ribs
165 Kč
(pomalu pečená vepřová žebra, předem marinovaná v naší Buffalo marinádě) podávaná s rozpečeným bylinkovo- česnekovým chlebem, křenem a hořčicí